top of page

Group

Public·13 members

FiRMA - Doar Nebunii Iubesc (VIDEOCLIP OFICIAL)


Iar dupa aia, dupa ce se iubesc precum nebunii, Mihalcea Bogdan merge acasa la Gloria Pascu, la d-na Doctor, ca si cum nimic nu sa intamplat si mi-a luat ceva sa inteleg, pentru ca eu stiam ca astia sunt ori-ori! Insa exista si termenul pentru ei: heterosexualitatea!
FiRMA - Doar Nebunii Iubesc (VIDEOCLIP OFICIAL)Nenoricirile se întâmplă. Dacă se întâmplă des, pericolul cel mare e să ne obişnuim cu ele. Occidentalii să se deprindă cu stilul riscant de viaţă din Orientul Apropiat, iar noi să aderăm la explicaţiile oficiale pe tema inevitabilului. Să credem că evitabilă e doar demisia de onoare. Să ne tocim minţile şi inimile. Să tresărim doar la cantităţi din ce în ce mai mari de victime.


Buna ziua! 3 exercitii de logica!1. Gsp.ro - site cu stiri din sport si alte stiri pana la limita celor cu tenta pornografica. Acest site functioneaza cu ajutorul unei ,,armate,, de oameni: editorialisti, ziaristi, it-isti, fotografi, reporteri, etcUnii sunt mai competenti decat altii. Studii, vointa si salariu sunt cele ce influenteaza bunul mers al publicatiei. Catva litere mancate, un titlu gresit, o idee prost expusa, o mica dezinformare, o defaimare subtila si lipsa dreptului la replica pot produce pagube. Redactorul sef (leaderul!) cateodata ar trebui sa-si dea demisia pentru proasta organizare si un rezultat ce nu sta doar in vanzari si accesari ci si in lucruri mai putin masurabile: educarea publicului vizibil in manifestari sportive - 20 de parinti s-au cam batut? - poate stirile despre batausii de pe stadioane, antrenori batausi sau vulgari au costribuit?Daca acei oameni au traumatizat copii si redactorii sportivi ar trebui sa aiba o parte de vina, nu?Unde este interventia? cum se face educarea - doar cu politia? unde este o campanie de educare? Ce face site-ul pentru ramura juvenila?2. Firma de telefonie mobila - cumpar telefon, schimb cartela iar operatorul it-ist greseste numarul distribuindu-l altei persoane - a durat 24 ore, pana s-a rezolvat cu acelasi it-ist nu am avut nr mobil disponibil - era la alta persoana - daca nu era la o cunostinta, puteau fi produse pagube incalculabile? si-a dat cineva demisia din firma respectiva, desi nu asta era interesul ..iar serviciile au sincope ca doar lucreaza echipe mari de oameni!3. Sanatate - interventii - repari ce natura sau alti oameni strica - aici coordonezi (in functie de marimea dezastrului) ,,armate,, de oameni - iar omul este o fiinta dificila (cine nu a lucrat cu oameni - echipe) nu stie ce inseamna - iar lucrul in echipa cere un exercitiu indelungat pe care societatea noastra doborata de lupta de putere, dorinta de inavutire, de parvenire etc nu-l v-a capata prea curand! Este in gena neamului romanesc - fiecare pentru el! Interventiile in situatii de criza - se fac mai mult din bunavointa si cu multe emotii constructive sau distructive!Ipocrizia si impostura se gaseste peste tot! Cum as proceda eu la nivel de minister? As cere sa fie facut - fara bani speciali (fisa postului) un plan integrat de organizare, preventie si masuri coerecitive! Min Sanatatii, Armata, Politia, Pompieri, Ministerul Educatiei, Ministerul Mediului sa-si dea mana si sa educe populatia cu campanii - manipulative - de educare!PS. Astept un reportaj pe saptamana - video si foto cu ceva scris - cu o campanie a GSP-ului despre cum fac angajatii lor exercitii de evacuare in situatii de urgenta: cutremur, incendii, alte calamitati samdO zi faina sa aveti! 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page